Den här kvällen är värd att skrivas om

Vet ni varför? Jo, för att jag tror att jag och Fille har slagit personbästa i bäst känsla på dressyrträningen.
Alltsååååå. Var ska jag börja? Till exempel sa inte Åsa till mig att ha lugna armar EN ENDA GÅNG (ok kanske någon enstaka liten viskning men ni fattar grejen). Bara "snabba fingrar". Och det ska ni veta, det är en bedrift i sig! 2,5 år tog det att vänja mig av med den ovanan. 2,5 år. Tack Toppen. Verkligen.

;)

Att han sedan orkar BÄRA sig själv i galoppen i flera flera flera varv samt dessutom öka och minska på farten I DET!!?? Ja, ni kan kanske förstå min lycka.

Världens bästa kille alltså! Idag var han dyr. Får se om han är lika dyr på lördag när det vankas hoppning med vattenmatta... <39


Sensommar och rosa hår

Just nu kretsar mitt liv runt jobbet, Fille och en ny mobil.

Fasen vad jag vill ha en ny mobil. I roséguld och med masssssssor med minne! För jag är en riktig paparazzi. Kan man klandra mig när jag har världens sötaste häst och ofta går på asnajsa festivaler? Då vill man ju dokumentera allt... Den jag ägt nu i två år är KASS! Inget minne och bara laggar.
Jag håller på siktar in mig på en iPhone 6s. Eftersom jag är för "ekonomisk" för en 7a och tveksam till det här med trådlösa lurar och annan laddare. Surt om man tappar den och det enda man har hemma är 15 "vanliga" laddare.... Nä.

Jo, sen gick jag ju och köpte med mig rosa inpackning till håret efter jag var hos frissan. Ville piffa till det lite. Eleverna på skolan tyckte det var roligt iallafall!

Har jobbat massor och börjar väl äntligen komma i fas, känner att jag har saker på gång och samtidigt kunnat avsluta saker som legat länge och grott. Mån-fre är många dagar på rad tycker jag ändå, och jag jobbade tom extra i lördags på Nacka. Puh.

Tävlar och tränar på med Fille, och det går bra! Han är så fin och duktig. Han har verkligen mognat över sommaren så tankar på att byta ut honom har lagts på hyllan ;) Antagligen så hörde han mina tankar... Vi har debuterat 95 cm i helgen, med bra resultat. Kanske inte världens bästa känsla, men det ska vi jobba på. Att hitta galoppen och avprångspunkterna. Jag är iallafall motiverad! Skönt!

Känner att vardagen rullar på. Har INGET jag kan klaga på =) Ska försöka komma iväg någon gång varje månad på minisemester och faktiskt så har jag något planerat nu varje månad fram till jul! Närmast blir det fjällen med familjeni syrrans fjällstuga, ska bli underbart mysigt.

Nu måste jag fortsätta jobba. Behövde en minipaus att skriva av mig =)

RSS 2.0