Steve Aoki

Så jävla grym


Sommaren som kom och gick igen

Tror det var ca 3 månader sen jag skrev här. Mycket har hänt och har inte haft någon direkt lust att sitta och skriva. Men nu så! Tänkte stapla upp allt som hänt i sommar i någon slags ordning.

Jobb: har avklarat mina tre första månader som sjuksköterska på Nacka sjukhus utan några större olyckor. Delat något piller fel här och där (ooops) varit allmänt förvirrad, varit sjukt trött och stressad, men älskat varje minut och lärt mig massor. Det värsta är över. Nu har jag ledigt fram till den 17 september och då börjar jag på SÖS! Avdelning 37.

Boende: Flyttade ut från sköndal och bor numera i hornstull! Underbart att bo på söder och ha nära till jobbet.

Tomorrowland: älskade varje minut. Det bästa jag har varit på i festivalväg i mitt liv, med de personer jag älskar mest i världen. Oförglömligt. Vill tillbaka nästa år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hästen: växer och mår bra och står kvar i Norrtälje på obestämd tid. Han har haft en hovböld men den är läkt nu. Jag har börjat rida på ridskola :) såå kul och lärorikt. Igår hoppade vi. Hoppning är livet!

Annars mår jag jäkligt bra! Kunde inte haft en bättre tillvaro. Ser fram emot en härlig höst med ridning, jobb, innebandy, härliga stunder med vänner och familj. Och inte minst USA kommer bli urhäftigt!!!!!!

Ikväll ska jag och julia se Steve aoki på Amba. Fett :)


RSS 2.0