Snart har även februari gått

Det är så otroligt trist att det enda jag gör är att vänta på att det ska bli varmare och ljusare. För mig blir livet och vardagen mycket trevligare att ta sig igenom då. Ett halvår av varje år går åt till detta när man bor här i skandinavien. Jag hoppas bara att det blir bättre när jag väl gjort klart min utbildning så att jag kan flytta vart jag vill, där det åtminstone är drägligt väder så att jag kan utnyttja varje dag av mitt liv. Livet består av ca 29000 dagar. Vill inte slösa hälften av dem i mörker och kyla helt enkelt. Visst är det vackert med snö och blå himmel, men hur många dagar är det per vinterhalvår?

Skolan är jag så trött på. Vill bara komma iväg till Dubai och känna solvärmen. En vecka av solvärme. Den som sa att underbart är kort hade jävligt rätt.

Praktiken börjar i mars, på hematologen. Är sjukt glad över min praktikplats, och jag tror det kommer gå bättre denna gång än första. Plus att förhoppningsvis börjar man ana lite vår så man blir lite lättare i sinnet och så kommer man upp (önsketänkande?) i tid på morgonen....

Nu när det är vår så kommer ridsuget igång igen. Jag funkar nog så, att när hösten och mörkret kommer så vill jag bara gå i ide och ingenting är roligt längre och sen när våren kommer så kommer sinnena igång igen. Täby är otroligt spännande, längtar tills jag kommer på det här med jockeysitsen, var inte så kul att känna mig som en fumlig nybörjare i förra tisdagen... Men det kommer krävas många timmar på banan, plastic wonder och mycket träningsvärk. Vill ju så gärna få sommarjobb där!

Sommarjobb ja, går väl och förtränger det för det mesta... Vill inte jobba en hel sommar med det jag gjorde förra sommaren igen... Så har lite planer på att söka jobb i mataffärer och så, måste ta tag i det snart. Skulle även vara grymt skoj att åka till england också och jobba hos en Polospelare i några veckor som vi är bekanta med. Bara för att komma iväg liksom. Blir nog inget LA, då det blir svårt för mig och Linda att bo hos Alaura pga vissa omständigheter. Tyvärr=(

Såg häromdagen att Flyinge sätter igång med beridarutbildning till hösten igen, blev så himla sugen på det, hade ju planer att söka förut... När ska jag hinna göra det liksom? En tanke är att göra det efter examen och jobba extra som ssk ngnstans i skåne. Kan vara skoj att ha bott där också, skåne är vackert och ett riktigt hästmekka för insnöade hästnördar som mig! Men jag vill ju resa när jag är klar också.... Suck! Märker att jag planerar för mycket för framtiden istället för att leva i nuet.... Tur att jag inte har pojkvän iallafall, för då är man inte lika flexibel ;)

Bjuder på lite bilder från gårdagens underbara ridtur på Songnette!
  


Börjar sakna Toppen nu också. Längtar tills hon fölat så jag får åka och hälsa på henne!!!!


RSS 2.0