Lördagkväll

Sitter med syrran och tittar på körslaget på TV. Varannan sekund ryser jag till över någon som sjunger falskt och jag förundras över hur dålig svensk tv-underhållning är. Inte konstigt att jag aldrig ser på TV. Och alla reklamavbrott...UscH!

Jag har avböjt att följa med mina vänner ut, jag är för det första otroligt pank och sen är jag inte på humör av någon anledning. Så nu sitter jag här och lyssnar på lite musik på min nyinstallerade dator. Tack Mange för att du fixade den!
Spotify är en skänk från ovan nu när all min musik är borta. Har kvar lite bilder iallafall. Älskar låten Jake-Oh - Up in the blue, skön musik och söt text. På min playlist finns en annan låt som jag älskar, men som jag förknippar med en person jag helst vill glömma. Trist när det blir så, men jag lyssnar på den ändå för det är Min låt och jag hörde den först!

Typiskt, jag hade lite saker som jag ville älta här men har glömt dem nu.


Februari

Är nu hemma från Irland sen fem veckor tillbaka. Känner att jag behöver skriva av mig. Ogillar iofs att skriva om mig själv men jag tror att det behövs ibland.

5 veckor har gått fort, jag ångrar inte att jag kom hem och har hoppat av programmet. Jag har fått mina resultat och får vara nöjd. Jag lämnar Irland bakom mig nu. Blickar framåt.

Framåt ja. Tänker jämt och ständigt på vad jag ska ta mig till nu, börjar sakteligen bygga upp mitt liv igen. Har ridit mycket på dagarna sen jag kom hem. Jag mår verkligen bra av det, det är en så stor del av mitt liv; ridningen och kärleken till hästarna. Vill ju gärna åka till Flyinge eller Strömsholm och göra unghästberidarutbildningen som är på ett år. Det är lite knivigt att komma in dock, med uttagning, intervju och hård konkurrans, men jag har för avsikt att söka i vår iallafall och se hur det går. Har även gått en Steg 1 kurs på Täby Galopp, det är som en introkurs för den som vill bli amatörtränare/ryttare. Jag har alltid varit intresserad av galopp och tänkte nog gå Steg 2 kursen i slutet på sommaren, och vill gärna göra amatörryttarkursen också, då får man tävla sen!! Det kan vara bra och även skoj att ha med sig i bagaget.

Har sökt jobb nu sen i början på januari, söker mycket receptionistarbeten runt om i stockholm, har ännu ej fått napp men under tiden jag söker jobbar jag på Fågelvikens förskola... med Barn ja... jag erkänner att barn inte är min starka sida, men det går bra än så länge, bara jag tar en dag i taget. Barn är påfrestande.

Höstens planer. Jag vill en sak och mina föräldrar en annan. Och självklart finns det en konsekvens för om jag INTE gör som de vill. Som oftast.
Det kloka beslutet vore ju att ta tag i studierna åter igen och få det överstökat, men jag vet inte vad jag vill studera. Är lite inne på sjukgymnast, men jag måste göra högskoleprovet för att ha chans att komma in på det. Så jag ska väl ta och göra det där provet i vår och se hur det går.

Vad JAG skulle vilja göra är jobba vidare i höst med whatever jobb jag eventuellt skulle ha, samla ihop och spara pengar för att sedan kunna resa iväg! Thailand, Australien, USA, Kanada... Världen står öppen för mig.

Nu har jag skrivit ner det mesta, men långt ifrån allt. Det känns bra.





RSS 2.0