Juullooov!

Äntligen är det här! Fick dock inleda mitt jullov med att börja jobba på dagiset både torsdag och fredag! Mysigt, högljutt men mycket välkommet med lite extra cash.

Ska fira jul i London med familjen över julen, riktigt skoj ska det bli! Ska bo hos våra f.d grannar, The Lee family, bestående av Debbie och Jeremy, Jamie, Mathew och Ben samt hunden Rufus. Trevligt med lite andra traditioner än de man är van vid.

Första terminen av skolan är avslutad. Är helt nöjd med skolan och allt, hade väl kunnat ge järnet lite extra men det kan man ju alltid. Har fixat ett nytt, spännande jobb som mötesbokare också! Börjar den 4 januari, hade sjuk flax, på 1 och ½ vecka gick jag från att vara jobblös till anställd =) Ibland har man krafterna på sin sida. Har på känn att det blir en hektisk vinter/vår däremot...

Toppen då? Ja, hon har varit ofräsch fram och tillbaka med gud vet vad som har varit fel... Hursomhelst klarade hon av 1 och ½ veckas boxvila väldigt duktigt och tålmodigt och nu ska jag försöka sitta på henne imorgon. Det får nog bli med en gnutta Pleg då, har inte lust att bli avslängd. Hon är så fin, lilla Toppen! Min ögonsten...

Imorgon blir det dagsverke i stallet, 5+1 boxar att mocka och 1+1 hästar att rida.. jippi... vad fan skaffade jag gymkort för!?


RSS 2.0