Ambivalens

Så sjukt ambivalent till detta med blogg.

Men nu tänkte jag iaf skriva lite ändå. Tror ej det kommer bli någon längre summering här av de senaste gångna 2,5 åren. Har dels aldrig mått så dåligt i mitt liv så varför dra upp allt sånt depp? Dels har jag nog haft de roligaste och bästa åren i mitt liv på samma gång, för jag har mitt i allt elände fått umgås och bearbeta min sorg tillsammans med fantastiska människor som funnits runt omkring mig, och de minnena kommer alltid att finnas där tror jag :) Så jag tackar er för dem om ni någon gång läser detta <3

Hursomhelst, imorgon flyttar jag Fille till Värmdö, det kommer bli superbra, men kommer även sakna Lövholmen av många anledningar. Allt har ju sina för- och nackdelar!
På hoppträningen ikväll kändes han supertaggad, och det är huvudsaken just nu tycker jag, att han verkligen tycker att hoppning är kul! Med rätt inställning kommer man hur långt som helst, även om man kanske inte har världens bästa hoppteknik :)

Han är min lycka i livet, min Fille ❤️

Jisses...

Bläddrar igenom bloggen och skrattar för mig själv...lol.. Hann komma ner till år 2009 innan det blev knas på sidan, och förundras över hur vissa saker ändrats helt medan väldigt mycket är sig likt! Till exempel min ständiga brist på pengar, alla miljoner olika jobb samt höst/vinter/vår-tröttheten. Man är som man är tydligen, jag som trodde att jag var "vuxnare" nu! pff! ;)

Anpassning var det ja!

Shit, kom på att jag ju har en blogg. Senaste inlägget var rätt längesen jag skrev och jag mådde skit då. Ändå kul att gå tillbaka och se vad man pysslat med. Jag har så dåligt minne så min blogg är mest för att jag själv ska
minnas vad jag gjort och tänkt.

Drygt 2,5 år sen sist jag skrev alltså. Och anpassningar har gjorts, även om vägen varit krokig och tung. Men jag har lärt mig mycket om mig själv. Vilket ju livet går ut på!
Detta är bara ett snabbinlägg, kommer nog en djupare analys av vad som hänt sen sist.

Nu är det sovdags!

RSS 2.0