Jag blir förbannad!

Att jag aldrig kan bara få göra det jag älskar mest - RIDA!

Alltid är det något som är i vägen som skola eller jobb, pengar, ingen tillgång till bil, m.m. Fick precis erbjudande om att träna galopphästar, men icke har jag tid med det då jag går i skolan eller något annat. Plus att stället ligger väldigt långt bort. Och inte kan jag satsa på att träna Toppen heller för det kostar för mycket att tävla och träna och däremellan ska man jobba.

Min högsta dröm är att få tävla i höga klasser i fälttävlan, dessutom är jag riktigt sugen på det här med galopp. Har ju kommit in i det lite nu under vintern på Täby men jag har dåligt med tid att åka dit och inte råd heller just nu att ens göra steg 2 kursen.

Vad jag skulle vilja är att gå unghästberidarkursen eller vad den heter på Flyinge, men självklart är det krav på att man ska tävla MSV och så är det intagningsprov till det. Helt otroligt. Ett annat alternativ är att åka till Tyskland och jobba ett år hos någon professionell tränare, men när ska jag ha tid med det? Vill även ta amatörtränar- + ryttarlicens i galopp för skojs skull. Galopp kan man ju ändå tjäna lite pengar på!

Jag är en sån människa som måste utvecklas och ha mål för att tycka att något är roligt. Just nu har jag bara stått still i min utveckling och det gör att jag tappar motivationen lite också. Jag vet att nyckeln till mitt problem är att gå klart skolan (ett år kvar, halleluja) och skaffa jobb så att jag har råd att ha en egen häst till att börja med. Men det är svårt att hålla sig när idéerna och erbjudandena haglar över en. Frustrerande!



Vår/sommar på gång. Vad har hänt sen sist?

  • Hade praktik på avd. 27 och jag stormtrivdes! Llärde mig massor och sen fick jag tillslut jobb på deras grannavdelning, 26an. Så där kommer jag jobba i sommar som undersköterska! Känner pressen, det är på allvar nu. Ser såklart fram emot det=) börjar den 20 juni.
  • Skolan lugnar sig något, blev precis klar med nästsista kursen. Nu är det en 4 veckors "smärt"-kurs. Ska bli intressant. Känns underbart att jag är i fas med allt och inte har något som släpar alls!
  • Är färdig med praktiken på Täby galopp, men kommer nog fortsätta åka dit och rida ändå, det är ju så kul. Sted 2 kursen blev framskjuten till augusti och helt ärligt så gör det mig inte så mycket. Mer tid att träna!
  • Toppen födde ett sött hingstföl den 22 mars tror jag det var. Fit for fight heter han och han ska troligtvis bli min i slutet på augusti!!!! Ska jobba hårt  sommar så jag har råd med honom =) Då de stannar kvar på stuteriet över sommaren så måste jag nu planera in att åka dit och träffa dem båda snart, saknar Toppen massor.

Annars rullar livet på som vanligt, har passat på att ligga och sola under de senaste fina dagarna (såklart efter att skolan är slut för dagen) och på kvällarna har jag druckit lite rosé med mina vänner. Var på Runsten häromdagen och kände på hästatmosfären som jag saknar innerligt. Har även varit i Bryssel där jag och Lovisa fick erfara vad "Black" hade att erbjuda. Det var helt otroligt ballt=) Längtar tills jag är klar nästa år, är så trött på studentlivet. Visst har det sin charm, men man är tyvärr lite låst. Imorgon är det målardag på Ploglandet, ska bli så mysigt!


RSS 2.0